Badeendjesrace

De badeendjesrace, georganiseerd door Lions Noordoost Friesland is elk jaar een groot succes. Langs de kades verzamelden zich honderden mensen om getuige te zijn van de spannende strijd tussen 5000 badeendjes.

Wat doen wij op deze dag?

Dankzij de steun van sponsoren en de inzet van brandweer Dokkum werd onder leiding van spreekstalmeester Wyger Smits een levendige race gehouden. Er waren twintig prachtige prijzen te winnen voor de 20 snelste eendjes over een afstand van honderd meter. Enkele gelukkige nummers werden onder het publiek aangetroffen, en de prijzen konden direct na de race worden opgehaald.

De Lions organiseerden deze race met als doel geld in te zamelen. Dankzij de enthousiaste deelname van de gemeenschap en de steun van onze sponsoren kunnen we belangrijke initiatieven en goede doelen ondersteunen. De badeendjesrace was niet alleen een leuke activiteit, maar ook een manier om een positieve impact te hebben op onze gemeenschap.

We willen graag alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage aan het succes van de badeendjesrace. Met jullie steun kunnen we blijven streven naar een betere en mooiere samenleving. Samen maken we echt een verschil!

Bruto opbrengst 2023

Opgehaald bedrag
0%
0